U bevindt zich in: Werkwijze
HPPO-Advies
Molenstraat 67
3752 CK Bunschoten

T: 06 - 1642 2907
E: info@hppo-advies.nl

Kvk: 08168346

Werkwijze

De werkwijze van HPP&O-Advies laat zich het beste samenvatten door de woorden Helderheid en Pragmatisme. U wenst als opdrachtgever immers niets anders; een oplossing waar u verder mee kunt.

HPP&O-Advies staat voor resultaatgerichte oplossingen. Oplossingen voor uw organisatie en medewerkers

  • met oog voor wederzijdse belangen,
  • met een sterke analytische benadering,
  • en natuurlijk:….één brok Helderheid en Pragmatisme….

De werkwijze van HPP&O-Advies is vloeit voort uit het karakter en leven uw adviseur, Harrie Plattje. Als geboren en getogen tukker (in en rond de Twentse stad Almelo) is hem de typerende Twentse nuchterheid/pragmatisme en Almelose humor niet vreemd. Dat pragmatisme is verrijkt met invloeden uit zijn huidige leefomgeving, het vissersdorp Spakenburg: hardwerkende mensen die zonder blad voor de mond – maar met respect - hun heldere visie op de zaken kunnen geven. Spakenburgse Helderheid en Twents Pragmatisme vormen de grondbegrippen van HPP&O-Advies, Helder en Pragmatisch P&O-advies.

Logo:

Een en ander is gevisualiseerd in het logo: Het Twentse Pragmatisme is gevisualiseerd door drie ruiten aan de linkerzijde (een speelse verwijzing naar de drie ruiten in het gemeentewapen van Almelo); de Spakenburgse Helderheid door een vis (het rechterdeel van het logo vanaf de rechterhelft van het laatste ruitje).

Webesign by Terra-IT