U bevindt zich in: Trainingen / Advisering
HPPO-Advies
Molenstraat 67
3752 CK Bunschoten

T: 06 - 1642 2907
E: info@hppo-advies.nl

Kvk: 08168346

Trainingen / Advisering

Trainingen

In deze trainingen (duur: een of twee dagdelen) krijgt u handvatten aangereikt om het UFO-systeem in de praktijk toe te kunnen passen. In de cursus is aandacht voor de algemene beginselen van functiewaardering, van UFO, de onderliggende waarderingsprincipes en wordt (uitgebreid) stil gestaan bij problemen en casuïstiek waar u in de praktijk last van heeft.
De training wordt gegeven in groepen van 10-20 personen. De training wordt verzorgd op een zeilkotter van rederij de Zuidwal in Bunschoten-Spakenburg (bij Amersfoort). IJs en weder dienende zal de zeilkotter tijdens de training varen over het randmeer en uiteraard wordt u - naast een visserslunch - de gehele dag van een hapje en een drankje voorzien.
Als groep van leidinggevenden of HR-adviseurs vanuit één universiteit, faculteit, dienst of onderzoeksinstituut kunt u deze dag tevens gebruiken om met elkaar door te praten over UFO, of gebruiken voor andere doeleinden zoals teambuilding. In overleg kan tijd gereserveerd worden. Individuele aanmelding is ook mogelijk.

Advisering

Naast het verzorgen van trainingen adviseert HPP&O-Advies ook bij formatie-technische, organisatie inrichting, de opzet van functiebeschrijvingen en/of functiewaarderingstechnische vraagstukken. HPP&O-Advies staat voor ervaren met functiewaardering (BBRA – rode bundels, Fuwasys, Universitair Functie Ordenen (UFO) in verschillende onderwijs- en onderzoeksorganisaties; door de wol geverfde P&O-Advisering in een universitaire omgeving.

Functiewaarderingsvraagstukken staan nooit op zichzelf. HPP&O-advies integreert daarom functiewaardering binnen de bredere context (Arbeidsvoorwaarden, Human Resources, Bedrijfskundige, Ambtenarenrecht en of Sociale Zekerheid).

 

Webesign by Terra-IT